Пару лебедів застрелили на Тернопільщині

На Шумщині браконьєри застрелили двох лебедів.Як повідомляють у поліції, подія трапилася неподалік ставка в селі Кудлаївка. Про те, що поблизу села лунають постріли, правоохоронців повідомили місцеві мешканці. Люди бачили, як двоє невідомих чоловіків застелили пару лебедів. Одного з мертвих птахів браконьєри встигли завантажити в легковий автомобіль та втекли з місця події. Іншого правоохоронці виявили на березі ставка.

 

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 248 Кримінального кодексу України – порушення правил полювання, якщо воно заподіяло істотну шкоду, а також незаконне полювання в заповідниках або на інших територіях та об’єктах природно-заповідного фонду, або полювання на звірів, птахів чи інші види тваринного світу, що занесені до Червоної книги України. Браконьєрів розшукують.

Попередня стаття

Головне не їсти один одного, – тернополяни про піст (Відео)

Наступна стаття

На тернопільського школяра напали невідомі у балаклавах (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.