З дзвіниці тернопільського храму намагався кинутись батько немовляти (Відео)


25-річний тернополянин хотів зістрибнути з церковної дзвіниці. Чоловік зайшов до храму «Всіх святих Українського народу» УГКЦ, що на вул. 15 квітня, кричав та ображав прислужницю церкви. На прохання покинути приміщення, не реагував. Жінка вийшла на вулицю кликати допомоги. Тим часом молодик піднявся на дзвіницю церкви.

 

Пані Люба тоді проходила повз. Жінка також працює в цій церкві.

– Наталя, яка була в церкві покликала мене. Він був в середині, хотіла його вивести. Чоловік обзивався, говорив погані слова. Ми покликали ще трьох хлопців, той чоловік тим часом десь зник. Ми почали його повсюди шукати. Згодом зрозуміли, що він піднявся на дзвіницю, – розповідає пані Люба.

 

Чоловік, вибравшись на дзвіницю заввишки 20 метрів кричав, що зістрибне з неї. Внизу була його мама, на її вмовляння реагував агресивно. Працівники патрульної поліції та ДСНС розблокували вхід на дзвіницю, відкрили люк і вивели молодика.

 

Як виявилося, він перебував в алкогольному сп’янінні. У нього є дружина та трьохмісячна донька. Швидка доправила чоловіка до психоневрологічного диспансеру. Раніше він не лікувався в психдиспансері.

 

 

Попередня стаття

На тернопільського школяра напали невідомі у балаклавах (Відео)

Наступна стаття

Відомий тернопільський фрі-файтер вдруге одружився

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.