Відомий тернопільський фрі-файтер вдруге одружився

Друге відгуляв весілля відомий тернопільський спортсмен Микола Гринчук. Обраницею фрі-файтреа стала дівчина Христина. Пара разом уже понад півроку. Дівчина завжди підтримує Миколу та присутня на всіх його змаганнях.

Одружилися цими хідними. Весілля відсвяткували скромно. Щирими емоціями та світлинами урочистої події поділилися у соціальній мережі.

 

– Наша мрія здійснилась,  ми щасливі. Ти мій ідеал, моє життя, моє повітря, я дихаю та живу тобою. Люблю тебе всім серцем. 
Мій чоловік, мій солоденький цукерочок, дивись, бо , ти ж знаєш, і так 24 години в добу разом, а зараз я добу ще розширю! Дякую, що ти в мене є, і що ти зумів полюбити таку відьмочку, як я. Тому що ми щасливі, – пише Христина у соціальній мережі.

 

Нагадаємо, нещодавно Микола Гринчук здобув перемогу  у п’ятому турі 8 сезону Кубку Буковеля із фрі-файту. Він став чемпіоном міжнародного турніру із фрі-файту у вазі 77 кілограм.

Також додамо, що перше весілля Микола Гринчук відгуляв на початку червня 2016 року.

Наша мрія здійснилась , ми щасливі. Ти мій ідеал, моє життя , моє повітря ,я дихаю та живу тобою.Люблю тебе всім…

Опубліковано Mykola Hrynchuk Неділя, 18 лютого 2018 р.

Попередня стаття

З дзвіниці тернопільського храму намагався кинутись батько немовляти (Відео)

Наступна стаття

Сьогодні з’ясують причину смерті 21-річного тернополянина, якого знайшли на березі ставу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.