Розкопав берег Дністра, щоб дістати гравій (Фото)

Повідомлення про злочин надійшло до правоохоронців від активістів громадської організації «Скеля». На місці поліцейські застали 24-річного мешканця села Набережна, котрий, винайнявши в односельців техніку, видобував гравійну суміш. Більше того, зловмисник фактично розкопував берегове укріплення річки Дністер на території природного заповідного фонду «Дністровський каньйон».

 

Техніку з допомогою якої здійснювався видобуток гравію пісковику, та трактор яким він мав транспортуватися правоохоронці вилучили. Також вилучено півтори куба породи.

 

Щодо жителя села Набережна слідчі Бучацького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 240 Кримінального кодексу України, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

 

Попередня стаття

100-річна Ольга Карабін стала найстаршою жителькою Чорткова

Наступна стаття

Церкву на Тернопільщині відсудив Московський патріархат

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.