Спортсмен з Кременця показав, як власноруч збирав сани для Олімпіади (Відео)

Саночник Андрій Мандзій для участі в змаганнях на Олімпійських іграх-2018 змайстрував сани сам. Вдома в Кременці у нього є спеціальна майстерня, відповідні станки та інструменти.

– Сани почав робити після змагань в Сочі у 2015-му. Тоді зрозумів, що від них найбільше залежать результати, – каже спортсмен.

Цьогоріч на Олімпіаді в Пьончхані Андрій Мандзій випав з саней на 15 секунді, все ж фінішував на 40-му місці. У другому заїзді спортсмен став 25-м. Після Олімпійських ігор Міністр спорту Ігор Жданов прозвітував про фінансування й наголосив, що українські саночники були забезпечені усім необхідним.

Андрій Мандзій розповів, що від Федерації спорту він отримав лише полози, кронштейни та пару гумок. Побачивши коментар спортсмена, Ігор Жданов та його радник Павло Булгак пообіцяли розібратися в ситуації. Незабаром, за словами Андрія, має відбутися зустріч.

Як готує сани для змагань Андрій показав журналістам інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР. Більше згодом у сюжеті.

 

 

 

 

Попередня стаття

У Ланівцях на сміттєзвалищі чоловік знайшов гранату

Наступна стаття

Чортківчанка звинувачує виховательку дитсадка у синцях на обличчі сина (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.