Водійські права тернополянам видаватимуть лише на 2 роки (Відео)


Відтепер в Україні перше посвідчення водія видаватимуть на два роки. Водій матиме право обміняти посвідчення на постійне, якщо протягом двох років з моменту його отримання він не матиме трьох чи більше адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. У разі, якщо такі порушення були, обміняти посвідчення на постійне можна буде після складання практичного та теоретичного іспитів у сервісному центрі МВС.

Також, як наголосив провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру Василь Барановський: повернення посвідчення водія особам, які отримали його вперше та були позбавлені права на керування транспортними засобами, не відбувається.

 

– В сервісних центрах усі здають теоретичний та практичний іспити на навики керування транспортними засобами. Практичний іспит проходить в два етапи. Перший – на спецмайданчику на території сервісного центру, а другий – на маршруті. Таких маршрутів в обласному центрі шість.

 

Василь Барановський каже, що під час здачі іспиту на майданчику водій повинен виконати три вправи – здійснити відповідно до правил початок руху, заїхати на парковку заднім ходом та розвернутися на обмеженій ширині проїзної частини. Окрім цього потрібно зупинитися та рушити на підйомі. Майбутній кермувальник може допустити лише три помилки або не більше двох ідентичних неточностей.

Попередня стаття

Чортківчанка звинувачує виховательку дитсадка у синцях на обличчі сина (Фото)

Наступна стаття

Чоловік погрожував підпалити всі банки у Тернополі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.