На Кременеччині на польовій дорозі автомобіль застряг у снігу

Поблизу села Старий Тараж Кременецького району на польовій дорозі у сніговому заметі застряг автомобіль. Самостійно вибратися з пастки водій не зміг.

 

По те, що, автомобіль заїхав у сніговий замет та не може самостійно вибратися на дорогу, вчора дізнались надзвичайний. Дзвінок надійшов  о 20:45. На місце події направили черговий караул 23-го державного пожежно-рятувального поста 5-ї ДПРЧ управління у складі 3-ох чоловік. За допомогою лебідки та ручних лопат рятувальники допомогли водієві змістити транспортний засіб на проїжджу частину, повідомляє сайт ДСНС в Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині мама і троє дітей отруїлися чадним газом

Наступна стаття

Екс-депутата, якого підрізали в центрі, оперують (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.