Тернопільських водіїв закликають допомогти у пошуках нападників на екс-депутата

Допомогти встановити осіб, причетних до нападу на екс-депутата Тернопільської міської ради, закликають патрульні. Особливо вони звертаються до водіїв, які обладнали свої автівки відеореєстраторами та з 15:00 до 15:20 проїжджали вулицями Миру-Дружба-Мазепи-Руська-Й.Сліпого-Майдан Волі-Замкова-Грушевського. А також до тих керманичів, які з 16:15-17:00 перебували на вулицях Грушевського-бульвар Т. Шевченка-Опільського-Франка-Крушельницької-Хмельницького.  Поліціанти припускають, прилад міг зафіксувати злочинця на відео .

 

– Якщо в цей час ви проїжджали чи автівка стояла припаркована на вказаних вулицях і ваш реєстратор був увімкнений, просимо принести відео до ГУНП в Тернопільській області для опрацювання фахівцями, – йдеться на сайті ГУНП у Тернопільській області. 

 

Звертаються оперативники і до водія автомобіля марки ймовірно Opel Astra білого кольору (на фото нижче). Водій цієї іномарка під’їхав у момент вчинення злочину і, можливо, міг щось бачити або, якщо в авто був реєстратор, то момент нападу зафіксований на відео.

 

Надати інформацію можна за номерами телефонів: 27-12-34, (098)255-42-19, (067) 351-01-44. Анонімність гарантується.

Попередня стаття

На Тернопільщині підприємця судитимуть за крадіжку державних коштів

Наступна стаття

У Міносвіти запевнили: коштів для виплати педагогам підвищеної зарплаті – достатньо

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.