У Тернополі гімнасти дивували танцями на 6-метровій висоті (Відео)


Підкорили висоту. У Тернополі пройшли змагання з повітряної гімнастики. Півсотні спортсменів віком від 5 до 25 років  піднялися на 6-метрову висоту, аби показати свої вміння.

 

9-річна Вікторія Новак та 10-річний Назар Слободян на змагання приїхали з міста Чортків. Не зважаючи на юний вік повітряною гімнастикою займаються давно, тому до фестивалю готуватися лише 2 тижні.

–  Коли ми вперше танцювали на повітряних полотнах  було страшно. А потім страх ніби зник. Зараз це неймовірні емоції, – розповідають танцюристи.

 

Про адреналін під час виступу розповідають і 13-річні Настя на Олександра з міста Чернівці. Вони показали танець на повітряному кільці.

– У парі виступати легше, тому що не все залежить від тебе. Повітряна гімнастика – це неймовірний адреналін і це дуже класно, – зізнаються дівчата.

 

Фестиваль-конкурс повітряної гімнастики у Тернополі провели вперше. Організатори кажуть потрібно ще багато працювати та розвиватися.

– Нам важко було одразу організувати великий фестиваль. Тому цього разу зробили пробні змагання з учасників трьох студій з міста Тернополя, Чорткова та Чернівців. На майбутнє мріємо зробити щось грандіозніше на більшій висоті. Сподіваємося, що знайдемо приміщення чи проведемо фестиваль на відкритому повітрі, – розповідає організатор заходу ЯрослаВ Особливий.

Попередня стаття

Колеги пораненого екс-депутата побоюються за своє життя (Відео)

Наступна стаття

Школяр з Борщівщини показав Президенту, де можна взяти додаткову енергію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.