На Тернопільщині жінка викрала золото, поки хлопчик дивився телевізор (Відео)


На вигадану хвору дитину. Жителька Франківщини збирала гроші у селах Тернопільщини.

            

Напередодні жінка випивала і розважалася в Львівській області, згодом поїхали в Тернопільську область. У селах обходила будинки і збирала гроші нібито на хвору дитину.

 

На Зборівщині викрала тисячу гривень з дому, а у селі Комарівка Бережанського району обманула хлопчика, і з його будинку викрала три золотих каблучки на суму двадцять тисяч гривень.

 

До правоохоронців звернулася за допомогою мама малолітнього сина.

Жінка заявила, що до її оселі сторонню особу впустив син. Йому незнайомка розповіла, що збирає кошти на лікування дитини. Оскільки нікого не було попросила зайти в дім і погрітися. Поки хлопчик дивився телевізор в іншій кімнаті та витягнула з шухляди ювелірні вироби із золота – три жіночих каблучки та підвіску ікони «Божої матері».

 

– Працівниками поліції було затримано особу на території Львівської області, нею виявилася жителька Івано-франківської області 1986 року народження, – розповіла начальник слідчого відділення Бережанського відділу поліції Ганна Олексів.

 

Наразі вирішується питання про обрання франківчанці міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 185 ККУ – крадіжка. Оперативники перевіряють причетність жінки до вчинення схожих злочинів на території Тернопільської та сусідніх областей.

 

Попередня стаття

У Тернополі в отриманні хабара підозрюють начальника відділу виконавчої служби

Наступна стаття

Шестимісячний Назарчик бореться за життя: у тернополян просять допомоги

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.