Шестимісячний Назарчик бореться за життя: у тернополян просять допомоги

Фото з сайту Карітас Тернопіль

У маленького Назарчика із смт. Козлів Козівського району лікарі діагностували рак – нефробластома правої нирки. Дитина зараз проходить третій блок хіміотерапії в Тернопільській обласній дитячій лікарні. Попереду – четвертий блок. Після цього фахівці планують провести хлопчику операцію з видалення пухлини. Проте на лікування Назарчика потрібні чималі кошти. Зібрати самотужки необхідну суму грошей родині маляти не під силу. Повідомляє сайт “Карітас Тернопіль”. 

– “В суботу 24 лютого ми повернулися із Києва та проходимо 3 блок хіміотерапії в хірургічному відділенні дитячої обласної лікарні м.Тернопіль, а попереду четвертий блок, після якого планується операція по видаленню пухлини в Національному інституті раку. Дякувати Богу лікарі дають хороші прогнози, але потрібно безперервне лікування…», – кажуть батьки хлопчика. 
Батьки розуміють, що самостійно зібрати необхідну суму не зможуть, тому просять всіх людей відгукнутися на їхню біду.

Всім хто вже долучився, дякуємо за допомогу, за кожну перераховану гривню,та просимо Всіх небайдужих долучитися до збору коштів для маленького Назарчика?”, – йдеться у повідомленні. 

 

Всі небайдужі, які хочуть допомогти Назарчику подолати рак, можуть це зробити, переказавши кошти на банківський рахунок або ж, зателефонувавши мамі хлопчика Надії Базилінській.

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку 5168 7573 1319 0896
Базилінський Володимир Романович

Контакти:
0963659977 – Базилінська Надія (мама хлопчика)

Попередня стаття

На Тернопільщині жінка викрала золото, поки хлопчик дивився телевізор (Відео)

Наступна стаття

У Підволочиському районі єгерів підозрюють у пособництві браконьєрам

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.