У пасажирів “Укрзалізниці” виховуватимуть любов до книжок

Фото з архіву Євгена Кравцова

У ПАТ “Укразалізниця” запровадили нову додаткову послугу. Відтепер у вагонах потягів продаватимуть друковану літературу. Це – пілотний проект. Поки що придбати книжки можна лише в поїздах “Інтерсіті” та “Інтерсіті+”. Надалі цей сервіс запровадять й в інших потягах.

 

В “Укрзалізниці” впевнені, нововведення користуватиметься попитом. Адже лише за добу пасажири вже придбали 12 книжок. У перспективі – можливість запровадження бук-кроссінгу або обміну книжками та співпраця з молодими письменниками. Повідомив на своїй сторінці у Facebook в.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов.

Фото з архіву Євгена Кравцова
Фото з архіву Євгена Кравцова
Попередня стаття

КОНКІСТАДОР

Наступна стаття

У тернопільській «Ниві» – сім нових футболістів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.