Відсьогодні на тернопільських пасажирів за безквитковий проїзд очікує штраф

З 1 березня у громадському транспорті Тернополя всіх пасажирів, які не матимуть квитка, штрафуватимуть у 20-ти кратному розмірі від вартості проїзду. Відтак, за безквитковий проїзд у тролейбусі тернополянам доведеться сплатити 60 та 80 гривень, у маршрутках – 80 та 100 гривень відповідно. Варто зазначити, що проїзний документ повинен бути видрукуваний за допомогою валідатора.

 

Нагадаємо, з початку року розрахунок пасажирів у тернопільському громадському транспорті здійснюють виключно за допомогою електронної системи проїзду з реєстрацією та видачею електронного квитка. При готівковому розрахунку водій зобов’язаний видати пасажиру проїзний документ з валідатора.

 

З середини січня  і до 1 березня контролери у громадському траспорті проводили лише інформаційно-роз’яснювальну роботу. Досі вони давали усне попередження тим пасажирам, які здійснювали безквитковий проїзд або, які мали квитки невідповідного зразка. Надалі порушники платитимуть штраф. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

На Монастрищині депутат виділила собі 2 гектари землі

Наступна стаття

У Ланівцях пенсіонер загинув біля власного будинку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.