У Тернополі зводять багатоповерхівки з терасами на даху (Відео)

Проект “Територія розвитку”.

 

Щастя поруч. Сучасну енергозберігаючу квартиру із сонячними колекторами, підземним паркінгом та відкритими терасами на даху можна придбати у житловому комплексі «Щастя», що у Тернополі по вулиці Тарнавського, 7. Наразі уже на завершенні перша черга будівництва і закладено фундамент під другу чергу. Квартири першої черги –  розпродані.

 

– У Тернополі це перший  будинок,  де використані сучасні технології. Вентильований фасад з керамограніту, 12 сантиметрів мінеральної вати та газо-бетонних блоків дозволяє будинку зберігати тепло взимку і прохолоду влітку, забезпечує шумоізоляцію та тривалий естетичний вигляд.

У житловому комплексі буде майже 700-місний підземний паркінг, причому 100 місць  із зарядками для електрокарів. До паркінгу можна опуститися ліфтом.  

Ще одна цікавинка – лоббі-рум. Це кімнати загального користування на першому поверсі. Там можна буде, наприклад, відсвяткувати якесь сімейне свято, чи подивитися футбол разом з друзями, Для мешканців також будуть доступні відкриті тераси, які облаштують на даху будинку. А встановлені сонячні колектори дозволять суттєво економити – влітку гаряча вода буде безкоштовною, – розповідає директор генерального проектувальника компанії NVK Group Олександр Кунців.

 

Такі інновації у будівництві стануть доступними для тернополян завдяки товариству «Макбуд» та його львівським партнерам компанії «Львівбуд», які спільно взялися за реалізацію цього проекту.

– Першу чергу до кінця року ми плануємо здати. І до кінця наступного року буде 2 черга, де збудуємо образу 3 об’єкти. Будівництво загалом плануємо завершити до 5 років, – каже директор будівельної компанії «Макбуд» Володимир Шигінський. 

 

Придбати житло можна вже сьогодні. Адже разом з приходом весни тернополян дарують неймовірні знижки.

– Вартість помешкань у житловому комплексі “ЩАСТЯ” становить 14 000 грн./м2. Втім, на період з 1 по 3 березня (лише три дні) діє акційна ціна — 11 000 грн за м2. Ще можна встигнути скористатися знижкою, хоча навіть повна ціна – це дуже вигідний варіант для житла такого рівня, – зауважила керівниквідділу маркетингу компаніїNVK Group Анна Рудень,

 

Для отримання більш детальної інформації з приводу придбання квартир у ЖК  «ЩАСТЯ» слід звертатися у відділ продажу за номером телефону 098 295 05 64, або ж можна завітати у центр продажу, який розташований за адресою вулиця Князя Острозького, 47А.

     

 

Попередня стаття

За дівчину з Тернопільщини – півтисячі доларів. Сутенера судитимуть

Наступна стаття

Пенсіонер, якого на Тернопільщині переїхав автобус, у реанімації

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.