На відкриття півсотні навчально-практичних центрів виділили сто мільйонів гривень

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Перелік закладів професійної освіти, на базі яких цього року створять навчально-практичні центри,  затвердили у Міносвіти. Відповідний наказ підписала Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

 

На створення 50-ти центрів в держбюджеті передбачили 100 мільйонів гривень. Це – вдвічі більше, ніж виділили торік. Кошти використають на забезпечення центрів сучасним обладнанням, інструментами, витратними матеріалами та іншим необхідними засобами.

 

Центри для підготовки спеціалістів за такими професіями, як електрозварник, електромонтер, токар, тракторист-машиніст  та інші, відкриватимуть у всіх областях держави та Києві. Переглянути повний перелік можна за посиланням. Повідомляє Міністерство освіти і науки України. 

 

Попередня стаття

«Кубічна істерія» захоплює тернополян (Відео)

Наступна стаття

Під Бережанською РДА горять шини (фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.