В освітніх закладах Тернопільщини вимушених канікул не буде

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Додаткових канікул в освітніх закладах Тернопільської області через погіршення погодних умов – не буде. З 5 березня школи, дошкільні та професійно-технічні навчальні заклади, а також виші відновлять роботу у звичному режимі.  Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. 

 

– Дякую усім жителям Тернопілля за розуміння і підтримку Держави в умовах «московського газового шантажу». Система газопостачання стабілізувала свою роботу, з понеділка (5 березня), відновлюємо роботу усіх освітніх закладів Тернопільської області на які поширювався режим економії. «Най ся поцілують… ?»!!! Ми молодці! – йдеться у повідомленні Степана Барни. 

 

Про відновлення навчання 3 березня повідомила і  прес-служба МОН з посиланням на рішення кризового комітету Міненергетики та вугільної промисловості України.

 

«Міносвіти і науки надіслало відповідний лист-роз’яснення усім вишам та місцевим органам самоврядування, у сфері управління яких перебувають інші заклади освіти. Виняток можуть становити ті заклади, які не працюють з причин, що не стосуються газопостачання —  карантин і т.і.», — зазначили у відомстві.

 

В

Як відомо, у зв’язку з нестачею газу в країні Міністерство освіти і науки рекомендувало усім закладам освіти призупинити роботу з 2 до 7 березня включно, що з урахуванням вихідних (8-11 число) становить 9 днів поспіль.

 

У районах Тернопільської області прислухалися до рекомендацій Міністерства і призупинили навчання до 7 березня. В обласному центрі вирішили  навчальний процес не призупиняти.

Попередня стаття

На Тернопільщині п’ятеро дітей отруїлися чадним газом

Наступна стаття

На курс хіміотерапії молодому тернополянину потрібно 150 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.