Замість квітів тернополяни дарують солодкі букети (Відео)

Подарунок «два в одному». Замість квітів тернополяни все частіше дарують солодкі букет. Кажуть, це не просто квіти з гофрованого паперу, а цікаво запаковані солодощі.

Сьогодні виготовлення таких букетів називають мистецтвом. Адже його створення вимагає неабиякої фантазії та займає чимало часу. Майстриня Тетяна солодкі букети почала створювати два роки тому, коли пішла у декретну відпустку.

– Треба вміти добре поєднувати кольори. Щоб букет виглядав гармонійно. Також треба вміти запаковувати цукерку, щоб її можна було легко дістати, але квітка при цьому не розпадалася, а ще довго милувала око, – розповідає майстриня.

Одну квітку пані Тетяна робить близько 10 хвилин. А от над створенням букету працює майже 2 дні.

– Букет починаємо формувати з середини. Щоб він виглядав досконало – потрібно багато дрібних деталей: зелені, квіткових бутонів тощо. Над своїм першим букетом я працювала дуже довго і звісно, що він не виглядав таким яскравим, як ті що роблю сьогодні. Що можна так цікаво запаковувати цукерки – побачила в Інтернеті, решту – моя фантазія і місяці роботи. Спочатку солодкі букети дарувала лише рідним, згодом почала робити на замовлення. Приємно, що такі композиції замовляють у подарунок не лише жінкам, але й чоловікам. Адже все залежить від кольору та форми букету, – підсумовує пані Тетяна.  

 

Нагадаємо, на нашій сторінці у мережі Facebook триває РОЗІГРАШ солодкого букету. Поспішай, у тебе ще є можливість виграти солодкий букет квітів, який ніколи не в’яне.

 

Попередня стаття

Майже 5 тисяч пляшок алкогольних напоїв виготовили в гаражі на Тернопільщини (Відео)

Наступна стаття

Тернопільського крадія парфумів зафіксувала камера відеоспостереження (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.