Майже 5 тисяч пляшок алкогольних напоїв виготовили в гаражі на Тернопільщини (Відео)


Під час проведення операції “Акциз-2018” оперативники та  слідчі Тернопільщини обшукали 5 місць зберігання, збуту незаконно виготовленої алкогольної продукції та транспортні засоби, якими перевозили фальсифікат. Виявили та конфіскували 2 тисячі 570 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв. Розлита речовина була у тару типу «Bag-in-Box» та «Tetra-Pack». Хоча використання пластикової чи картонної тари для таких напоїв заборонене законодавством. Загальна вартість вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів становить 980 тисяч гривень. Завдяки вилученню підакцизних товарів бюджет не зазнав втрат від ненадходження акцизного податку більш, як на 130 тисяч гривень.

 

Загалом від початку року співробітники податкової міліції Тернопільщини вилучили товарів підакцизної групи на загальну суму 2,2 мільйони гривень. Зокрема, 560 літрів спирту, 3 тисячі літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, 2,1 тисячі пачок тютюнових виробів та 14,3 тонни пально-мастильних матеріалів. Про це  під час брифінгу «Подолання тіньового ринку обігу підакцизних товарів» повідомив в.о. начальника оперативного управління ГУ ДФС у Тернопільській області Олег Дурняк.

 

 

Попередня стаття

Тернополянин побив дружину на очах в 11-річного сина

Наступна стаття

Замість квітів тернополяни дарують солодкі букети (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.