Двоє АТОвці з Тернопільщини повернули президенту нагороди

Сталося це 6 березня під час зустрічі активістів та бійців з народним депутатом від БПП Олегом Барною.

 

Обранець на вимогу людей приїхав на свій округ на Борщівщину, щоб пояснити дії правоохоронців під Верховною Радою. У суботу останні розгромили наметове містечко та  побили активістів.

 

Пояснення нардепа не задовольнили активістів. АТОвці та громадські активісти вважають, що таким діям влади нема виправдання. Керівництво держави зневажило захисників, показавши своє справжнє обличчя, – йдеться у групі “Самопоміч” – Тернопільщина.

 

Наприкінці гарячої дискусії два ветерани АТО Сергій Гарасюк та Володииир Ожоган віддали нардепу нагороди, які вони отримали від президента. Бійці заявили, що їм не потрібні відзнаки від людини, яка дозволяє так зухвало поводитися з ветеранами.

Попередня стаття

У Тернополі відбулася найпрестижніша культурна подія року

Наступна стаття

Усміхнена жінка успішна в усьому, – колеги керівниці підрозділу Агрохолдингу “МРІЯ” (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.