Нападника на Ігоря Турського викликають до суду

Підозрюваному в нападі на екс-депутата Ігоря Турського оперативники нацполіції Тернопільщини надіслали повістку-виклик у суд. Чоловік уже допитаний, як підозрюваний та в усьому зізнався. Його викликають до обласного центру, аби обрати міру запобіжного заходу. Жителю Кривого рогу інкримінують статтю 296 частину 4 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї.

 

Працівники поліції, проведеними слідчо-оперативними заходами встановили і особу нападника, і його спільників, які спостерігали за підрізом.

 

У слідства, каже заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимира Галевича, є всі підстави вважати, що злочин був замовлений, а його виконавці – вихідці зі східної України. Наразі працівники поліції встановлюють організатора та замовника хуліганства, а також розшукують знаряддя злочину. Триває слідство.

 

Попередня стаття

Тернопільські підприємці заплатили кілька тисяч гривень за обіцяну рекламу

Наступна стаття

“Треновані м’язи на обличчі, – запорука краси” – тернопільська інструкторка з фейсбілдингу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.