Таємниці догляду за бровами від тернопільського майстра-бровіста (Відео)

Доглянуті брови у жінки – її охайність та стиль, – так каже майстер-бровіст Ірина Тернопільська. Красиві, симетричні й чіткі брови роблять погляд жінки відкритішим.

Бровіст Ірина любить, щоб брови у жінки виглядали природними й натуральними. Але, звісно, це не означає, що з ними нічого не варто робити. Тому радить жінкам робити корекцію брів лише за їх ростом, а перед фарбуванням добре зволожити ділянку брів.

– Жінки завжди гарно зволожують шкіру на обличчі, а навколо брів забувають. Перед процедурою фарбування кожна панянка має зробити скрабування брів – це забезпечить гарне нанесення і довготривалий ефект.

Майстер-бровіст перед фарбуванням визначає форму брів. Вона залежить від форми обличчя, очей, кольору волосся та вікових змін жінки.

– Підбирається колір брів під колір волосся, він не може бути світліший і не може бути значно темний.

Фарбою тонують симетричні брівки, а проблемні краще профарбовує хна. Бровіст Ірина розповідає, що хна органічний продукт, тому підходить і вагітним жінкам і мамам, які годують грудьми.

Відвідувати майстра-бровіста, каже Ірина Тернопільська, потрібно раз у два-три тижні. Після фарбування не мочити їх декілька годин, згодом можна промивати міцелярною водичкою й обов’язково зволожувати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Аби не танцювати, школяр із Тернопільщини “замінував” будинок вчительки

Наступна стаття

Сьогодні – 204 річниця від дня народження Тараса Шевченка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.