До закінчення реєстрації для проходження ЗНО залишилося 10 днів

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні станом на 6 березня зареєструвалися 176 тисяч 255 осіб. Триватиме реєстрація учасників до 19 березня.

 

Найактивніше реєструються абітурієнти в таких областях, як: Дніпропетровській -15 тисяч 861 осіб, Харківській – 15 тисяч 397 осіб,  Львівській – 13 тисяч 090 учасників, Одеській – 9 тисяч 667 осіб та місті Києві – 14 тисяч 683 учасники.

 

Найбільше тестувань обрали з української мови і літератури – 175 тисяч 449 осіб, історії України – 91 тисяча 104 учасники, математики – 61 тисяча 279 осіб. Четвертий за популярністю навчальний предмет – англійська мова – 48 тисяч 535 осіб, п’ятий – географія, якій надали перевагу 43 тисячі 988 учасників.

 

Усунути причин відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних можна до 2 квітня 2018 року. Для цього потрібно повторно скористатися сервісом «Зареєструватися» та сформувати новий комплект документів.

 

Внести зміни до реєстраційних даних можна за допомогою спеціального сервісу «Внести зміни», розміщеного на веб-сайті УЦОЯО. Вхід до сервісу – за номером і пін-кодом Сертифіката. Учаснику потрібно буде оформити нову реєстраційну картку, повторно сформувати комплект реєстраційних документів, вклавши до нього отриманий раніше Сертифікат. Повідомляє управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації. 

Попередня стаття

Щоб жінка була задоволеною, її забаганки мають здійснюватися, – тернопільський психолог (Відео)

Наступна стаття

Відтепер водії можуть складати іспит з ПДР англійською мовою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.