На місці танку – паркан. У Тернополі зводять McDonald’s (Відео)


У Тернополі в мікрорайоні «Дружба» почали зводити McDonald’s. На майдані Перемоги вже обгородили територію, а у понеділок планують розпочати будівництво. Тернополяни обурюються, мовляв будівництво розпочали на зеленій зоні та стоянці що поблизу.

– Паркан почали зводити вночі. На ранок перегородили всю стоянку, а тут понад 100 магазинів – відповідно товару ніхто не зміг довезти. Ми викликали поліцію і наче роботи зупинилися, але зараз знову почали зводити паркан. Ніхто нам не каже, що тут будують і чи має забудовник якісь дозволи, – розповідає підприємець пан Петро.

 

Натомість представники забудовника переконують – будівництво законне. Адже зводитимуть McDonald’s, а це компанія яка працює законно.

– Сьогодні лише почали зводити паркан, коли територію обгородять – буде встановлено паспорт будівництва. Але тернополяни повинні знати, що тут зводитимуть McDonald’s, де буде зона обслуговування автомобілів, літня тераса, дитячий майданчик тощо. Перед тим, як виділяти цю територію у вас проходили громадські слухання, відповідне рішення ухвалили депутати. А  McDonald’s дуже зацікавлений відкрити свій заклад у Тернополі. І місце гарне, бо поруш ВУЗи та  центральна дорога, – розповідає представник забудовника.

 

Оскільки під час зведення паркану загородили під’їзд до магазинів – підприємці викликали правоохоронців. Останні кажуть, що проводять перевірку.

– На місті події виїжджала поліція та група швидкого реагування. Відомості про подію зареєструвати у журналі. Наразі здійснюється перевірка документів та встановлюють власники та забудовники, оскільки їх на місці не було, – коментує начальник відділу комунікації Головного управління національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета.

Попередня стаття

Відтепер водії можуть складати іспит з ПДР англійською мовою

Наступна стаття

Після смерті мами тернополянин вкоротив собі віку (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.