Тернопільські поліцейські кілька годин розшукували зниклих школярів

Про зникнення сина у поліцію близько 23:30 години повідомив батько. Тернополянин зазначив, що хлопець пішов гуляти ще в обідню пору і досі не повернувся, а його телефон вимкнений.

 

Оперативники встановити, що восьмикласник пішов гуляти з двома однолітками, які також батькам нічого не повідомили. Останні займалися пошуками дітей самостійно.

 

За словами керівника ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Петра Тиховича, телефон одного з хлопців періодично з’являвся в мережі, але юнак на дзвінки не відповідав. Близько другої ночі син заявника зателефонував мамі з іншого номера і повідомив, що його мобільний розрядився, а він знаходиться неподалік дому і скоро прийде. Проте хлопця не було. Найшли його та товаришів представники ювенальної превенції в дворі 15-ї школи і вже о 4:30 ранку діти були дома.

 

З батьками та малолітніми спілкуватимуться правоохоронці та психологи. Випадок внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ. Повідомляє Досьє102. 

Попередня стаття

Вперше за три роки у Тернополі перевірять аптеки

Наступна стаття

У Великих Гаях чоловік погрожував дружині підірвати її гранатою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.