Золото та бронзу здобули тернопільські школярі на Міжнародному турнірі у Хорватії

Дві золоті та чотири бронзові нагороди здобули на Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби у столиці Хорватії тернопільські школярі. Змагання відбулися 9-11 березня у місті Загреб. Змагалися понад 250 спортсменів з Хорватії та збірних команд Сербії, Угощини, Греції, Румунії, Молдови, Швеції, Чехії, України.
Наш край у боротьбі із зарубіжними борцями представили вихованці КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» Тернополя у вікових групах 2004-2007-х років народження. До змагань юних переможців підготували тренери збірних областей Андрій Телебан, Сергій Вар’ян, Володимир Лучанко, а також борець Олександр Новачок. Повідомиляє сайт Федерації греко-римської боротьби м.Тернопіль. 
Попередня стаття

Пенсіонерка з Тернопільщини власноруч відчинила крадієві двері

Наступна стаття

Поляка, який святкуючи день народження, спалив Герб, відрахували з університету (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.