Пенсіонерка з Тернопільщини власноруч відчинила крадієві двері

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Бучаччині невідомий чоловік ввірвався до будинку 89-річної пенсіонерки та пограбував її. Про крадіжу у поліцію повідомила потерпіла. Жителька райцентру зазначила, вкрали гроші і мобільний телефон.

 

Слідчі зясували, напередодні у потерпілої гостювала сусідка. Гостя пішла, а пенсіонерка двері замкнути не встигла. Враз до хати увірвався невідомий чоловік і став вимагати гроші. Перелякана бабуся віддала нападникові 850 гривень. Та цього зловмисникові виявилося замало, тож вхопив ще й мобільний.

 

Грабіжника правоохоронці затримали. Ним виявився раніше неодноразово судимий за зґвалтування та майнові злочини 31-річний житель села Дуліби. У скоєному зловмисник зізнався, а також повідомив, що пильнував за будинком жертви. Побачивши, що в старенької гостює сусідка, затриманий вирішив дочекатися, коли та покине помешкання. Щойно жінка пішла додому, грабіжник ввірвався до будинку. 

 

Затримали злочинця за статтею 208 КПК. Зараз грабіжник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують частину 3 статті 186 ККУ. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Вкрадений з автівки акумулятор тернополянин оцінював у тисячу гривень

Наступна стаття

Золото та бронзу здобули тернопільські школярі на Міжнародному турнірі у Хорватії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.