Тернополянам розказали, як заробляти у соцмережах

Живу соціальними мережами , живу в соціальних мережах. Так про свої уподобання розповідає засновниця мережі «ЄСвоє» Олександра Струмчинська. Дівчина протягом останніх двох років активно займається маркетингом у соціальних мережах, а її клієнтами є власники відомих брендів та зірки шо-бізнесу.

 

Що таке SMM Олесандра розповідає і тернополянам. Її тренінги відвідують десятки підприємців, блогерів та маркетологів, які хочуть генерувати більше клієнтів із Facebook та Instagram. Заходи організовує спільно з  Marketing HUB.

– Реклама рушійна сила будь-якого бізнесу. Сьогодні найбільш ефективною є реклама у соціальних мережах. Та що найважливіше, аби розвивати власний продукт – не потрібно вкладати шалені суми коштів. Варто лише правильно налаштувати рекламний кабінет у соцмережах, – каже Олександра Струмчинська.

 

Також, аби рекламна кампанія принесла бажаний результат потрібно добре знати свою аудиторію.

– Важливо знаки, якій аудиторії цікава ваша продукція чи послуги, які ви надаєте. Відповідно до аудиторії і варто налаштовувати рекламний кабінет. Наприклад косметика найкраще продається у суботу ввечері, – продовжує Олександра.

 

Про цілі реклами, рекламну компанію та роботу з аудиторією Олександра продовжує розповідати на своїх тренінгах. Подібний відбудеться у Тернополі наприкінці березня.

Попередня стаття

У Тернополі невідомий викрав з під’їзду багатоповерхівки велосипед (Відео)

Наступна стаття

Близько півсотні людей вийшли з плакатами на берег Дністра

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.