Тернопільські студенти створили 3D-моделі замків нашого краю

Студенти одного із тернопільських університетів створюють серію 3D-моделей замків регіону. Нині вони спроектували та виготовили вже чотири макети. Крім того, студенти планують представити роботи на міжнародній виставці у місті Жешув в Польщі.

 

Втілювати проект “Друге життя замків Тернопільщини” студентам вишу допомагають фахівці Національного заповідника “Замки Тернопілля”. При створенні макетів, вони вивчають історію споруди, матеріали аерозйомок та креслення. Потім відповідну модель проектують у спеціальних комп’ютерних програмах. Нині вже готові пластикові 3D-моделі Кременецького, Бучацького, Теребовлянського та Язловецького замків. Повідомляє Міністерство освіти і науки України. 

 

Попередня стаття

У Байківцях тернополянин обікрав роботодавця на кілька тисяч гривень

Наступна стаття

Застаріле обладнання і небезпечна траса: тернопільським біатлоністам бракує коштів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.