До середини тижня у Тернополі сніжитиме і морозитиме

Снігопади та зниження температури повітря до десяти градусів морозу передбачають на Тернопільщині упродовж доби. За словами метеорологів обласного гідрометеоцентру,  складні погодні умови спостерігатимуться, як мінімум, до середини цього тижня. Далі обіцяють незначне підвищення температури повітря.

 

Метеорологи попереджають: найближчими днями погоду на Тернопільщині зумовлюватиме вплив південно-західних циклонів, а також спостерігатиметься надходження арктичної повітряної маси з північного сходу. Відтак по всій території західного регіону очікують  зниження температури повітря, а також спостерігатимуться опади у вигляді снігу. «Упродовж доби в області спостерігатимуться нестабільні погодні умови. Загалом по всій території регіону передбачається мінлива хмарність з проясненнями. В основному зберігатимуться мінусові температурні показники. Вночі температура повітря може знижуватися до десяти градусів морозу», – розповідає завідувач сектору метеорологічних прогнозів Тернопільського гідрометеоцентру Оксана Озимків.

Ожеледиця і туман ускладнюватимуть ситуацію на автошляхах, – кажуть метеорологи. Відтак водіїв і пішоходів просять бути обережними.

 

Попередня стаття

Черг у морг не буде. Тернополяни зможуть ховати рідних без дозволу суду (Відео)

Наступна стаття

Тернополем їздив п’яний водій, який ніколи не отримував водійського посвідчення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.