Тернополем їздив п’яний водій, який ніколи не отримував водійського посвідчення

Відсутність водійського посвідчення і випитий алкоголь не стали на заваді  сісти за кермо 22-річному водієві автомобіля марки Ford Transit. Чоловіка патрульні зупинили на вулиці Бродівській близько 22-ї години вечора. Причина зупинки – не ввімкнене ближнє світло фар.

 

Під час спілкування із водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проведений поліціантами алкотест це підтвердив. Керманич того, що вживав спиртні напої, не заперечував. Також патрульні з’ясували, що у чоловіка немає водійського посвідчення. Більше того – він ніколи його не отримував.

 

Свою поведінку, – кажуть патрульні, – водій пояснив так: «Я не думав, що попадуся… Трішки посвяткували з друзями».

 

На правопорушника патрульні склали адміністративний протокол за ст.130 КУпАП – керування у стані алкогольного сп’яніння та за ч. 2 ст. 126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

До середини тижня у Тернополі сніжитиме і морозитиме

Наступна стаття

20 березня – Міжнародний день щастя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.