Цей вірш присвячую тобі, – Олександр Смик (Відео)

Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…

Поезія жива, вона житиме вічно, звучатиме гучно «після написаного…». Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» до Всесвітнього дня поезії започаткував соціально-культурний проект «P. S.», у якому відомі тернополяни читають улюблені вірші. Відтак, власним приладом демонструючи – в рядках митців, визнаних світом, закладений код. А замислюватись над суттю життя у стрімкому круговерті часу – особливо актуально. Дивіться, слухайте, читайте вірші разом з нами! Проект підтримано видавництвом «Навчальна книга – Богдан»

Для відомого тернопільського барда, драматурга, політика Олександра Смика поезія – це досвід. Каже недостатньо розуміти, що пишеш, варто це пережити. Без минулого ми нічого не варті, а надихнути на справжню поезію може лише жінка, яка знає ціну життя. Відтак читає власну поезію «Жінка без минулого» і присвячує її кожній, хто  має за плечима життєвий досвід.

– Минуле це фундамент нашого життя. І навіть якщо впав, але зумів піднятися – значить наблизився на ще один крок до мрії. Ми не варті нічого без минулого, особливо ціную жінок, які життєвий досвід перетворюють у достоїнство, – каже Олександр Смик.

У доробку Олександра Смика десятки поетичних збірок, але поезія «Жінка без минулого» народилася нещодавно. Написана у маленькому блокноті, який пан Олександр бережно носить у кишені біля серця. Каже, ще не знає коли видасть наступну збірку, але частинкою сокровенного вже ділить з глядачами інтернет-телебачення «МедіаТОР».

Для шоумена Сергія Фалендиша, поезія – це порятунок.

Попередня стаття

“У молодого фахівця клієнтів більше”, – тернополяни про рівень послуг (Відео)

Наступна стаття

У тернопільській маршрутці впіймали кишенького крадія

One Comment

    Avatar
  • Серце болить від “Жінка без минулого”.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.