Відсьогодні пільговики їздитимуть громадським транспортом тільки з «Картою тернополянина»

Відсьогодні в обласному центрі безкоштовно використовувати громадський транспорт можна лише за наявності пільгової «Картки тернополянина», – повідомляє міська рада. Пільговикам з інших населених пунктів доведеться оплачувати повну вартість проїзду.

 

Усе без змін залишається для учасників бойових дії. Вони і далі зможуть їздити у громадському транспорті Тернополя безкоштовно і без будь-яких обмежень. Проте водієві потрібно показувати посвідчення  учасника бойових дій. Як повідомив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський, нині практично усі пільговики отримали виготовлені електронні квитки. «На засіданні виконавчого комітету прийняли рішення, що від 19-го березня, безкоштовний пільговий проїзд у тролейбусах, автобусах і маршрутках буде доступний лише для тих, хто має електронний квиток – пільгову «Картку тернополянина. Також наголошу, пільговикам необхідно обов’язково мати зі собою «Карту тернополянина», учасникам АТО – відповідне посвідчення».

Попередня стаття

У Тернополі чоловіки намагалися позбутися наркотиків у Центрі міста

Наступна стаття

“У молодого фахівця клієнтів більше”, – тернополяни про рівень послуг (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.