Маленька тернополянка потребує допомоги: у Юлечки – лейкемія

Фото з відкритих джерел

У 14-річної тернополянки Юлії Якимик – гостра мієлоїдна лейкемія.  Захворювання у дитини лікарі діагностували 25 березня 2017 року. І ось вже минає рік, відколи дівчинка бореться із важкою недугою. А нещодавно дитина залишилася ще й без батька – 12 березня цього року він помер. У мами та родини дитини для подальшого лікування маленької Юлечки коштів немає. А зібрати необхідну суму самотужки вони не зможуть. Тож усіх небайдужих просять долучитися до порятунку дитини та допомогти зібрати кошти. Таке повідомлення розмістила на своїй сторінці у Facebook Наталя Лемещук.

 

– Друзі, знайомі, зустрічні, ті кого я знаю і не знаю. Звертаюся до вас , про допомогу для однієї дуже чудесної дитинки , яка уже рік бореться з тяжкою недугою!Пройшло пару днів , як помер її татко і годувальник сім’ї! Не оминайте, будь ласка!!!Зараз, як ніколи маємо згуртуватися!!!Залишу тут слова Юлечки тітки Наталі:
Біда не ходить одна,я ніколи цього не розуміла і не хочу розуміти!!!
25 березня 2017 року в нашу родину прийшла біда,Юлі поставили страшний діагноз-лейкемія.Паніка і страх охопили нас,а особливо батьків Юлечки, пам’ятаю їхні очі,а в них страх,страх перед тим що буде дальше, пам’ятаю Андрія,який плакав і не знав як далі жити,що йому робити,але безмежна любов до своєї донечки дали йому силу рухатись вперед,щоб врятувати Юлю.Він жив нею,жив бажанням і мрією вилікувати її. Але… 12 березня Андрія не стало!!!! Я вірю в те,що там на небесах він випросить для своєї квіточки здоров’я і щасливу долю!!!!
Зараз,коли залишився останній крок до одужання,Андрій покинув нас і нам самим не впоратись!!!! Я звертаюсь до всіх небайдужих людей,допоможіть здійснити мрію Юлі і її татка!!!!!
Ми розпочинаємо збір коштів”, – йдеться у повідомленні Наталі Лемещук. 

 

Допомогти родині можна, перерахувавши кошти на банківський рахунок:

5168 7427 1305 4132 Лемещук Наталія Ігорівна
тел.0679270994 Наталя

Фото з відкритих джерел

Попередня стаття

На Тернопільщині люди об’єдналися, щоб врятувати сотню бузьків від морозу та голоду (Відео)

Наступна стаття

На Бережанщині чоловік обікрав сусіда

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.