На Тернопільщину йде довгоочікуване тепло

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Весна – на порозі. Найближчими днями в області передбачають підвищення температурних показників. За прогнозами Укргідрометеоцентру, упродовж доби в регіоні спостерігатиметься досить мінлива погода з різкими перепадами від мінусової до плюсової температури повітря. Проте з початку наступного тижня передбачають значно теплішу погоду.

 

Мінлива хмарність з проясненнями, вітер змінних напрямків, коливання температури повітря від незначного мінуса до незначного плюса, на дорогах утворюватиметься ожеледиця, – такі погодні умови передбачають метеорологи цими днями на Тернопільщині. За прогнозами обласного гідрометеоцентру, в регіоні поступово встановлюватиметься тепла погода. «До кінця тижня на Тернопільщині поступово теплішатиме. Хоча вночі спостерігатимуться мінусові температурні показники. Вдень температура повітря коливатиметься від незначного мінуса до незначного плюса. Вночі стовпчики термометра знижуватимуться до десяти градусів морозу. Вітер змінних напрямків 5 – 10 метрів за секунду, часом пориви вітру. На дорогах може утворюватися ожеледиця».

 

Метеорологи додають: найближчими днями погоднім умовам регіону буде характерна мінливість та різкі перепади температурних показників.

Попередня стаття

Раніше судима тернополянка пограбувала громадянку Нігерії

Наступна стаття

Безповоротно: скандальному екс-директору ВПУ апеляційний суд відмовив (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.