У Тернополі власник будинку власноруч затримав крадія (Відео)

Крадіжка трапилася у Тернополі 20 березня близько 13:00 години. Електроінструменти та інше майно намагалися винести невідомі з приватного нежитлового будинку. Вартість викраденого –  більш як чотири тисячі гривень.

 

За словами власника житла, підходячи до будинку, біля підвального приміщення він помітив невідомого. Коли ззвернувся до незнайомця, той почав тікати. В цей момент з гаражу вийшов ще один чоловік, тримаючи в руках дві сумки речей. Побачивши власника, злодій кинув все і також почав тікати. Господареві житла вдалося наздогнати крадія. Він викликав правоохоронців.

 

Слідчі встановили, до оселі злодії проникли, віджавши вікно у підвалі. Про свого спільника він не зізнається, а каже, що заліз, аби підзаробити на викраденому. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Це – 43-річний тернополянин. Йому оголосили підозру за статтями 15 частина 2 ККУ – замах на злочин та 185 частина 3 Кримінального кодексу – крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Поліціанти повідомили, чоловік вже потрапляв раніше в поле зору за наркозлочини.

 

Зараз вирішують питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу, а також встановлюєть особу спільника. Триває слідство. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

На Тернопільщині критично низькі запаси туберкуліну

Наступна стаття

Аби доїхати до лікарні, житель Тернопільщини викрав автомобіль

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.