Тернополян просять добровільно здати незаконну зброю

З 1 квітня по 30 квітня в Україні триватиме місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів. Кожен житель Тернополя та області має змогу передати до відділів та відділень поліції небезпечні предмети, що досі зберігалися незаконно, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності, – наголошують правоохоронці та нагадують: за незаконне зберігання зброї,вибухових матеріалів та спеціальних засобів законодавство передбачає як адміністративну, так і кримінальну відповідальність.

 

У минулому році під час місячників добровільної здачі зброї жителі Тернопільщини принесли до поліції 386 одиниць зброї, 50 спецзасобів і 1127 боєприпасів.


В Нацполіції наголошують, якщо громадяни у вказаний термін добровільно здадуть мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів вони отримають право зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області
Попередня стаття

Поезія сама мене знайшла, – депутат облради Віталій Фидрин (Відео)

Наступна стаття

На Гусятинщині через несплату аліментів чоловік опинився на кладовищі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.