На Гусятинщині через несплату аліментів чоловік опинився на кладовищі

Шістьох мешканців Гусятинського району через несплату аліментів місцевий суд засудив до 120 годин виконання суспільно корисних робіт. Боржники не сплачували коштів на утримання своїх дітей більш як рік.

 

Загалом, з 6 лютого цього року працівники Гусятинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області склали 26 протоколів про вчинення боржником адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 1831 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Першу із цих постанов винесли 5 березня, а вже 16 березня вона набрала законної сили.

 

У постанові суду зазначили, чоловік заборгував виплати з аліментів більше як за півроку. У суді правопорушник провину визнав. Окрім 120 годин суспільно корисних робіт, боржник має сплатити судовий збір у розмірі 352 гривні 40 копійок. І вже з 26 березня чоловік прибирає узбіччя вулиць, кладовище в селі Чабарівка Гусятинського району.

 

Нагадаємо, 6 лютого 2018 року вступив у дію закон про посилення захисту прав дитини, відповідно до якого, ті хто не платить аліменти три місяці, потрапляють до Єдиного реєстру боржників. За несплату аліментів понад шість місяців боржників позбавляють права виїзду за кордон, керування транспортним засобом, права користування зброєю, полювання на період, доки вони не погасять заборгованість перед дитиною. Повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Тернополян просять добровільно здати незаконну зброю

Наступна стаття

У тернопільській лікарні медик відмовилась оглянути дитину (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.