На Тернопільщині почали сортувати сміття

Фото з допису ОСББ “Київська7”

Папір, скло, пластик – у різні контейнери. На прибудинковій території ОСББ «Київська7» встановили контейнерний майданчик. Відсьогодні мешканці цієї території зможуть сортувати сміття. Незважаючи на те, що зміни до Закону України «Про відходи» так і не прийняли, в одному з мікрорайонів Тернополя добровільно взялися за сортування сміття.

 

«Сьогодні на прибудинковій території нашого ОСББ завершилися роботи зі встановлення контейнерного майданчика закритого типу. Відтепер тут можна викидати папір, картон, склотару, пластик і пластикові пляшки. Також окремо є ємкість для використаних батарейок, які будуть йти на утилізацію, а кошти від здачі сировини підуть на утримання будинку та прибудинкової території. Цим майданчиком може скористатися будь-хто», – повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова правління ОСББ Тернополя Сергій Лупак.

 

До слова, у Борсуківській об’єднаній територіальній громаді на Лановеччині також починають сортувати сміття. У кожному селі цієї громади встановили контейнери для скла, паперу, поліетилену. Однак проблемою залишається і відсутність звичок у жителів краю – розкидати сміття у різні контейнери. Оскільки сортувати непотріб необхідно і вдома.

підготувала Вікторія Неборак

 

Фото з відкритих джерел
Попередня стаття

ДТП на Чортківщині: до лікарні потрапили двоє людей

Наступна стаття

Поезія сама мене знайшла, – депутат облради Віталій Фидрин (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.