Тернопільські зоозахисники збирають гроші на притулок для тварин

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Безпритульним тваринам необхідний дім, – стверджують зоозахисники. Для створення притулку у Тернополі вкотре організували благодійний гаражний розпродаж.

 

В одному з торгових центрів міста продавали різноманітні прикраси та сувеніри. Виручені кошти спрямують на потреби чотирилапих, а зокрема створення для них притулку.

 

«В нашому місті відбувся черговий благодійний гаражний розпродаж. Вдячні всім, хто долучився до його проведення. Це був не великий розпродаж, оскільки ми не мали багато часу на його організацію. Тож результат цього разу трохи скромний – 3410 гривень, з цієї суми 2000 буде спрямовано на рахунок притулку, а 1400 гривень – на поточні потреби наших підопічних. Також хочу наголосити, що збір коштів на потреби завжди актуальний, – наголосила керівник благодійної організації «Вірні друзі» Алла Ляпандра.

 

Додамо: тернопільські волонтери організували акцію продажу Великодніх листівок. Виручені кошти спрямовуватимуть на створення притулку для тварин.

Попередня стаття

На Тернопільщині рятувальників лелек визволяли з допомогою техніки

Наступна стаття

Це наше культурне надбання, – тернополяни вітають з Міжнародним днем театру (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.