Пароль або смерть: у Тернополі злочинці погрожували неповнолітньому ножем

За розбійний напад на неповнолітнього – на лаву підсудних. У Тернополі судитимуть 15-річного львівянина та двох 19-річних тернополян. 14 лютого молодики напали на 17-річного жителя обласного центру. 

 

Слідчі встановили, напад зловмисники спланували та зумисне підстерігали потерпілого.  
Під час досудового розслідування було встановлено, що нападники зумисне підстерігали жертву. На злочин йшли у повному «екіпіруванні»: у балаклавах та бафах – прикриваючи обличчя, та озброєні ножем. У хлопця спочатку вимагали гроші. Коли ж той запевнив, що немає, відібрали мобільний марки «Iphone 5», а з рюкзака вийняли боксерські рукавиці.

 

Аби безперешкодно користуватися мобільним, один з нападників став вимагати від потерпілого вказати «Icloud», інакше погрожував зарізати.

 

Зловмисників поліцейські затримали вже наступного дня. Двом повнолітнім підозрюваним в якості запобіжного заходу обрали тримання під вартою, а їхньому спільникові, десятикласнику з Львівщини,  суд обрав домашній арешт із забороною залишати житло у нічний час.

 


Кримінальному провадженні внесли до Єдиного реєстру досудових за ч.2 ст. 187 КК України. Обвинувальний акт по цій справі слідчі направили до суду.  Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

Попередня стаття

У тернопільській лікарні медик відмовилась оглянути дитину (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині зійшли з рейок два вагони приміського поїзда

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.