У тернопільській лікарні медик відмовилась оглянути дитину (Відео)

Відео та пост зі скаргою на лікаря однієї із тернопільських лікарень розмістила на своїй сторінці у Facebook Антоніна Федик. Жінка стверджує, що після 2-х годинного очікування у черзі до лікаря медик відмовилася оглянути її дитину.

 

– Хочу викласти пост,який ще раз доведе,що нашим людям ще дуже далеко до Європи!
Сьогодні 27.03.2018 була з дітьми в обласній дитячій поліклініці на «прийомі» в окуліста-Стоян Ганни Іванівни,куди привезла двох своїх дітей. Старшу дочку з горем пополам лікар оглянула,а от молодшу відмовилась,опираючись на те, що ми не з м.Тернопіль, а з району(та це нічого,що дитячого окуліста в м. Теребовля немає, що згідно закону «Основи Законодавства України про охорону здоров’я» ст.38 Вибір лікаря і закладу охорони здоров’я ми маємо право вибирати де і в кого, і як лікуватись,що це обласна наголошую,а не районна поліклініка).
Це не вперше,лікар завжди веде себе зухвало,зверхньо,спілкується на підвищених тонах.
Діти мають проблеми з зором,тому періодично приходиться звертатись туди. Тому заздалегідь вирішила зафіксувати «прийом» на телефон(очікувала в живій черзі 2,5 год.).
О 18:39 год.на урядовій гарячій лінії було зафіксовано скаргу,щодо посадової недбалості лікаря-окуліста Стоян Г.І.
Прошу подивитися і висловити свою думку,щодо цього. Можливо мої діти не перші постраждалі.

Бажаю нікому не попадати в таку ситуацію в якій опинилися я з дітьми.
Дякую! “, – написала Антоніна Федик. 

Попередня стаття

На Гусятинщині через несплату аліментів чоловік опинився на кладовищі

Наступна стаття

Пароль або смерть: у Тернополі злочинці погрожували неповнолітньому ножем

3 Comments

    Avatar
  • Подивився дане відео, я в шоці від цинізму, не від лікаря, а від молодої мами. По-перше, від того, якою потрібно бути муд – кою, аби ще в дома виношувати ідею, прийти на прийом і провокувати лікаря на скандал. По-друге, задіяти свою неповнолітню дитину, яка це скрито знімала. Уявляєте, яке буде виховання у даної дитини… А де відео огляду старшої дитини?! По-третє, після отримання амбулаторної карточки з призначеним лікуванням дитини, на прохання лікаря, ТИМЧАСОВО вийти з кабінету, щоб дати можливість оглянути новонароджених дітей з відділення, вона навмисно продовжувала провокувати лікаря для свого відео. Якою потрібно бути су-ою, щоб продовжувати грати на скриту камеру, в той час, коли матері з немовлятами вимушені були чекати в коридорі. Це ж НЕМОВЛЯТА!!!
    Як пенсіонер МВС, прокоментую дане відео. Громадянка А.Федик, пише, що лікар вела себе зухвало, зверхньо і на підвищених тонах. Зухвальства і зверхності на відео зовсім не має. А відносно підвищення тону – уважно подивіться хто його повисив, граючи на скриту камеру. Це вже точно не лікар. Дане відео розраховано на керівництво ОДЛ, яке може не розібравшись, покарати лікаря. Раджу лікарю звернутися в суд, для притягнення громадянки А.Федик до адміністративної відповідальності та компенсації моральних збитків. А в разі отримання від керівництва покарання, звернутися в суд для оскарження такого безглуздого рішення.
    Ми всі в житті, нажаль, стикаємся із хабарями, хамством в різних державних структурах. Не виняток і медичні заклади, але не потрібно валити всіх в одну кучу.

  • Avatar
  • “Хочу викласти пост,який ще раз доведе,що нашим людям ще дуже далеко до Європи!” – це про кого написала Антоніна Федик?! ПРО СЕБЕ!!! Переглянувши відео, я була в шоці від такої зухвалості, невихованості тієї скандальної мамаші, яка сама счинила скандал, говорила на підвищених тонах і провокувала ЛІКАРЯ!!! Так, саме ЛІКАРЯ! – тому, що ми лікувалися в Ганни Іванівни 25 років!!! І добре знаємо її як хорошу, культурну, приємну, виховану, інтелегентну, співчутливу людину, добру жінку, Професіонала своєї справи, тобто ЛІКАРЯ з великої літери!!! Цвіт нації, що працює, можна сказати, на ентузіазмі, віддаючи себе роботі!!! Ганна Іванівна дуже хороший спеціаліст, окуліст від Бога, завжди знаходить спільну мову з пацієнтами, має підхід до дітей, вмїє розрадити батьків!!!
    Просто обурює те, що так просто, безпідставно якась …..некультурна, неадекватна хамка необгрунтовано скаржиться про “посадову недбалість” !!! Так будь-кого можна обмовити! Але ж з відео чітко видно і чути, що зухвало, зверхньо веде себе Федик, яка говорить на підвищених тонах і провокує лікаря, зовсім не чує і не реагує на те, що їй пояснює Ганна Іванівна! Зразу видно, що це заздалегідь сплановано!!!
    Тому цілком погоджуюся з попереднім дописувачем, що, дійсно, на такі скарги слід реагувати і притягувати до відповідальності “постраждалих” скаржників, які провокують, обмовляють, заважають працювати, говорячи про посадову недбалість порядним людям ЛІКАРЯМ!!!

  • Avatar
  • лікар мабуть грошей хотіла, що так з кабінету гнала. От безсовісна, під кабінетом малі діти, а в кабінеті не діти?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.