Додому з АТО повернулися військовослужбовці роти «Тернопіль»

У Вербну неділю зі Сходу додому приїхали співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль». На бойових постах правоохоронців замінили колеги, які напередодні вирушили виконувати свій службовий обов’язок.

 

До Тернополя бійці прибули втомлені, але щасливі, бо повернулися додому, до своїх рідних та близьких, яких не бачили декілька місяців. Зустрічали працівників поліції колеги, родичі, друзі.

 

Головними обов’язками правоохоронців в зоні АТО було несення служби на блокпостах, недопущення потрапляння на мирну територію зброї та боєприпасів, охорона правопорядку.

 

Керівництво надало правоохоронцям короткострокові відпустки для відпочинку та відновлення сил, після чого вони повернуться до несення служби у місті. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Відсьогодні жителі краю можуть укладати угоди з лікарями

Наступна стаття

Поблизу Тернополя масштабна ДТП

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.