Квартира на Бандери загорілася через недопалок (Відео)


У Тернополі на проспекті Степана Бандери, 96 – пожежа. На 7 поверсі загорівся балкон, полум’я перекинулося до квартири. Мешканці будинку припускають – пожежа сталася через недопалок, який кинули сусіди зверху.

 

– Дим йшов з балкону, але там нічого не могло загорітися, бо там ні проводки ні електрики. Може хтось зверху кинув недопалок, – розповідає постраждала пані Ніна. – Як побачила дим одразу почала обдзвонювати сусідів, казати щоб виходили на вулицю. А в квартирі був вогонь, там напевне все згоріло.

 

Про недопалки, які кидають з поверхів вище, розповідають і інші сусіди.

– Я також живу на 7 поверсі і на моєму балконі повно попелу і недопалків. Тому така ситуація могла статися будь-якої миті. Це щастя, що пожежу швидко погасили, – розповідає мешканка будинку пані Раїса.

 

Мешканці під’їзду евакуйовували пожежники та правоохоронці. Кажуть постраждалих немає. Вдалося врятувати навіть кота, який був у палаючій квартирі.

– Її звати Аліса. Живе в нас 16 років. Добре, що вдалося врятувати, – кажуть мешканці квартири, що горіла.

Журналіст – Наталія Луків

Оператор – Олег Ружевський

Попередня стаття

Через прорив труби біля автовокзалу ускладнений рух транспорту (Фото)

Наступна стаття

В автівці тернопільського водія виявили 260 літрів фальсифікату

One Comment

    Avatar
  • Винних знайшли?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.