В автівці тернопільського водія виявили 260 літрів фальсифікату

Автомобіль марки Mitsubishi, у якого не горів правий габарит та підсвітка номера, патрульні зупинили на вулиці Микулинецькій  близько 1-ї години ночі.

 

Спілкуючись з водієм, поліціанти помітили, що він нервує і дивно поводиться. Відтак інспектори вирішили провести поверхневу перевірку транспортного засобу.

 

В транспортному засобі патрульні виявили алкогольну продукцію без марок акцизного податку встановленого зразка близько 260 літрів. На місце події вони викликали слідчих та повідомили працівників ГУ ДФС в Тернопільській області. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

Квартира на Бандери загорілася через недопалок (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі збирають святкові продукти для бійців АТО

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.