Наркозалежний тернополянин носив з собою шприц, наповнений опієм

Чоловіка у стані наркотичного сп’яніння піймали працівники поліції у Тернополі. Оперативниики кажуть, він поводився дивно, що й привернуло їхню увагу. При проведенні поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього шприц з речовиною темного кольору, схожою на опій.

 

Затриманим виявився 24-річний тернополянин. Чоловік наркозалежний. Починав з марихуани, потім близько трьох років вживав важчі наркотики. Пролікувавшись у клініці від наркозалежності, знову почав колотися. Тернополянин провину визнав. Каже, що шприц з опієм купив для власного використання.

 

Подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 309 частина 1 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Повідомляє Досьє102.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі безоплатно вакцинуватимуть від сказу домашніх тварин

Наступна стаття

На Тернопільщині безгрошів’я підштовхнуло чоловіка на злочин проти брата

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.