На Тернопільщині чоловік двічі продав нерозмитнене авто

Із заявою про крадіжку автомобіля у поліцію звернувся мешканець села Городниця на Тернопільщині. Чоловік розповів, що три місяці тому придбав собі авто марки “БМВ”, пригнане з-за кордону, на номерах литовської реєстрації. Ввечері залишив машину біля свого господарства, а вже о третій годині ночі автівка щезла.

 

Правоохоронці з’ясували, потерпілий – уже третій власник автівки. Машину йому продали лише з одним ключем. Ця інформація й дала поштовх до конкретних оперативних заходів.

 

До злочину виявився причетним 24-річний житель села Ладичів. Чоловік – перший власник автомобіля. Продаючи іномарку, один ключ від неї він залишив собі. Дізнавшись, у кого тепер перебуває “BMW”, вирішив викрасти машину і ще раз перепродати. В ніч на 12 березня зловмисник, взявши в помічники двох односельців, здійснили задумане.

 

Вигідно перепродати машину без документів не вдалося, тому реалізували її на запчастини, отримавши півтори тисячі американських доларів.

 

Затримані у скоєному зізналися. Зловмисникам інкримінують частину 2 статті 289 ККУ – незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене  за попередньою змовою групою осіб. Покарання за це – від п’яти до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині у річці Серет втопилися двоє пенсіонерів

Наступна стаття

У Чорткові підвищили вартість проїзду

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.