На автомийках Тернополя аншлаг (Фото)

 

Напередодні Великодніх свят охочих помити своє авто чимало. Черги легківок до автомийок не зменшуються протягом кількох днів. Вчора ввечері водії на вулиці 15-го квітня чекали півтори години. На автомийці 8 місць, а до одного в черзі чекали більше п’ять авто. Вранці машин не менше.

 

Водій Іван каже, що на свята потрібно, щоб авто було чистим. Тому й ладен чекати навіть і годину. Правда, обурює те, що інші водії занадто старанно і довго вимивають свої автомобілі.

 

– Вже й припаркуватися немає де. Ця автомийка створена як фастфуд, для того, щоб швидко й економніше помити машину. А перед святами водії втратили міру, миють і миють. Замість 5 хв – 15 хв, – каже водій Степан.

 

Варто зазначити, у подібних автомийках самообслуговування. В інших потрібно записуватися за два тижні до свят.

 

 

 

 

Попередня стаття

Тернополяни втратили півмільйона гривень на придбанні техніки

Наступна стаття

На Тернопільщині трагічно загинуло двоє чоловіків під час виконання робочих обов’язків

One Comment

    Avatar
  • Це до дощу))))

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.