Політика на місцевому рівні набагато благородніша справа, – представники Хоростківської громади


З квітня Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» запускає соціально-політичний проект «Міць громади». В його випусках ми розповідатимемо про зміни, які принесла українцям децентралізація, як живеться  об’єднаним громадам за новими правилами та чи можна цей спосіб самоврядування назвати покращенням.

 

Цього разу у нашій студії представники Хоростківської громади – депутат  міської ради від Української галицької партії Крупа Іванна Володимирівна та директор інститут місцевого самоврядування та громадянського суспільства, активний громадський діяч Лівель Любомир Володимирович.

 

Випуск програми за 30.03.2018 р.

Попередня стаття

Найшвидший піаніст світу приїде у Тернопіль (Відео)

Наступна стаття

8 квітня – Пасха Христова – Великдень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.