Тернополян запрошують до участі у найбільшій в Україні тереновій грі (Відео)


Найбільша в Україні теренова спортивно-патріотична гра для молоді “Гурби-Антонівці” відбудеться з 28 квітня по 1 травня. Проходить вона щороку між селами Смига Рівненської області та Антонівці Тернопільської області. Організовують гру націоналісти вже 16 років поспіль.

 

Протягом трьох діб близько 400 учасників живуть в лісі та відтворюють партизанську боротьбу на місці найбільшого бою УПА проти НКВС. Вони змагаються за перемогу та набувають неоціненний досвід командної роботи та поводження в екстремальних умовах.

 

Стати учасником гри може кожен бажаючий, заповнивши анкету. На сьогодні із 263-х надісланих заявок, організатори затвердили 140.

 

Учасники ігор “Гурби-Антонівці” також займаються громадською та волонтерською діяльністю,
багато з них захищали і захищають Україну у боротьбі з російським агресором. У 2015 році гру присвятили пам’яті Героя України Володимира Гарматія, який неодноразово був учасником гри у попередні роки. . У 2016 році – пам’яті Героя України Романа Атаманюка.

 

підготувала Людмила Маліброда

відео Іван Брацюнь

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел
Попередня стаття

Злагоди й добробуту у родинах, – зичить тернополянам Юлія Тимошенко

Наступна стаття

Смачної Паски і ковбаски тернополяни бажають у Великодень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.