На Тернопільщині хмельничанин напав з ножем на правоохоронця

Фото з відкритих джерел

Замах на життя поліціанта інкримінують правоохоронці 46-річному жителю Хмельниччини. Чоловіка затримали на гарячому під час крадіжки з’єднань до залізничних колій між Чабарівкою та Гусятином на Тернопільщині.

 

Аби зловмисник пояснив крадіжку, йому запропонували проїхати до місцевого відділення поліції. Чоловік не заперечував. Проте, в якийсь момент він різким рухом руки приклав до шиї службовця складний ніж і почав вимагати зупинити транспорт. При невиконанні його вимоги погрожував поліціанту розправою.

 

Втікача затримали. Зараз він перебуває в слідчому ізоляторі. Слідчі з’ясували, що підозрюваний того дня зняв на залізничній колії на перегоні Гусятин – Копичинці металеві підкладки та понад 200 костилів. Розмір завданих збитків встановлюють.

 

Відповідатиме хмельниччанин за двома статтями – напад на поліцейського та крадіжка. Триває слідство. Працівники поліції перевіряють підозрюваного на причетність до крадіжки деталей, в результаті якої 27 березня пасажирський вагон зійшов з колії. Встановлюють оперативники і особу його спільника. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Великодні свята тернополяни запалюють особливі свічки (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловіки, повернувши собі борг, опинились у поліції

One Comment

    Avatar
  • кастрірувати таких типів.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.